Vouwgordijnen op maat

Creëer een tijdloze sfeer in je huis met de betaalbare vouwgordijnen van Huis van Jet. Ze geven je huis een warme uitstraling en houden hinderlijk zonlicht buiten. Of je nu van modern, landelijk of klassiek houdt, er is altijd een vouwgordijn dat perfect in je huis past. 

Kies je voor vouwgordijnen op maat van Huis van Jet, dan heb je keuze uit een uitgebreide collectie stoffen. Van dichte- en transparante of verduisterende stoffen. Heb je zelf een stof gekocht, dan kunnen we ook daar mooie vouwgordijnen van maken. Benieuwd naar de maakkosten inclusief vouwgordijnsysteem, stuur me dan even een bericht. 

Naar eigen smaak

Door vouwgordijnen te voeren geef je jouw vouwgordijnen een extra functie. Zo kun je de privacy vergroten of een nog betere geluiddemping realiseren. Voering draagt bij aan een langere levensduur van het vouwgordijn door deze tegen UV-straling te beschermen.

Een vouwgordijn wordt van onder naar boven d.m.v. gelijke segmenten opgevouwen.
Je kunt, met de bedieningsketting, zelf bepalen hoever je het vouwgordijn naar beneden wil laten hangen. Aan de voor- of achterzijde van het vouwgordijn worden horizontale tunneltjes gemaakt met baleinen erin. Deze zorgen ervoor dat het vouwgordijn mooi strak opvouwt. Wanneer je een vouwgordijn helemaal omhoog hebt gevouwen blijft er altijd een pakketje stof over van ca. 25 cm hoog.

Top down bottom up

Top down bottom up vouwgordijnen kunnen zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven open om zoveel mogelijk licht binnen te laten. Dit model vouwgordijn bied je volop privacy. De vouwgordijnen worden compleet geleverd met een universeel wit of zwart ophangsysteem, dat zowel aan het plafond als op het kozijn bevestigd kan worden.

Of wilt u liever elektrisch de vouwgordijnen bedienen, dat kan met 1 druk op de knop. Geen aansluitpunt? Dat maakt niet uit. Je kunt de vouwgordijnen zowel met als zonder bedrading aansluiten. Huis van Jet levert motoren van Brel en Somfy. Heb je meerdere vouwgordijnen dan kun je deze met 1 afstandsbediening aansturen, zowel gelijktijdig of afzonderlijk. Een afstandsbediening wordt altijd meegeleverd.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?