Wie is Jet?

Jet is de afkorting van mijn naam Henriëtte en het betekent ‘vrouw des huizes’. Als moeder van 3 opgroeiende kinderen ben je de spil van het gezin. Geen gemakkelijke taak als je ook een baan buiten je huis hebt.

In 2012 ging er iets aan mij knagen…..al jaren droomde ik over een eigen bedrijf. Maar hoe doe je dat? Zeg ik zomaar mijn vaste baan op? Hoe start je een bedrijf? Allemaal vraagstukken, maar toen besloot ik om mijn hobby weer op te pakken, het naaien van vouwgordijnen en gordijnen. Jaren geleden heb ik zelf voor een groot gordijnenatelier mogen werken en met die ervaring ontdekte ik weer waar mijn passie lag.

Creatief bezig zijn, je hoofd leegmaken en iets creëren waar je andere mensen blij mee kunt maken. Vanuit huis gaan werken, zodat je bij je gezin kunt zijn. Alles viel op zijn plek! Ik nam ontslag in 2012 en schreef me in bij de kamer van koophandel onder de naam Huis van Jet. Het avontuur kon beginnen.

Inmiddels heb ik al veel klanten blij mogen maken met mooie betaalbare vouwgordijnen en gordijnen. Persoonlijk advies, betaalbare raamdecoratie en goede service zijn de kernwaarden van Huis van Jet.

Ik kom graag kennis met je maken!

Werkwijze

1. Welke kleuren en materialen brengen de sfeer die je zoekt? Het kan een lastige keuze zijn. En omdat iedere woonwens en elk interieur anders is neem ik daar graag de tijd voor. Maak vrijblijvend een afspraak aan huis.

2. Op een vooraf afgesproken datum kom ik bij je langs om de ramen op te meten. Ondertussen kun je rustig kijken naar de collectie stoffen en bespreken we de mogelijkheden van raamdecoratie. Het is mogelijk om na het advies gratis stofstaaltjes aan te vragen.

3. Er staan geen prijzen op mijn site, omdat alles op maat gemaakt wordt. De offerte ontvang je binnen 24 uur na onze afspraak via de mail.

4. Na akkoord van de offerte wordt alles besteld en gemaakt. De levertijd van gordijnen en inbetweens zijn circa 2 weken. Voor de vouwgordijnen en rolgordijnen is dat ongeveer 3 weken.

5. De op maat gemaakte raamdecoratie wordt netjes bij je thuis afgeleverd en kan in overleg gemonteerd worden.

6. Mocht je een klacht hebben, dan kun je deze doorgeven via het contactformulier. Binnen 24 uur ontvang je via de mail een reactie. Op de vouwgordijnsystemen heb je 5 jaar garantie en op de meeste stoffen 7 jaar garantie.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?